Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demonq
Gremlin skoro uważasz że wszystko wiesz i nazywasz osoby te ktorym sie nie zwraca exp noobami, to wyjaśni mi dlaczego wielu sorców/druidow z lvlami o wiele wyższymi od twojego przestało expic.
|
zdolnosci adaptacyjne ?
Czy tak trudno zrozumiec, ze jak sie nie zwraca, to nalezy tak wysilic baniak, zeby sie zwracalo ? Bijesz w tombie wszystko lacznie z korytarzem z necro i dsami, dostajesz sporo, loota rzucaja raz na rok, przestan chodzic po tym sektorze ! Nie wchodz na dla gdy expisz na drag lair .. Zrob cokolwiek zeby bylo ci dobrze zamiast 3 razy dziennie w 4 godzinnych odstepach pier*olic ze ci zle.
Cytuj:
no dobra, widocznie zle dobrane expowisko, ale jezeli wszystkie dobrze dobrane expowiska sa slabsze niz te dla pala/knighta to co? -.^
|
to mamy sytuacje z 7.6 obrocona o 180 stopni, wtedy jakos wszyscy nie biadolili tylko expili tak jak potrafili.
od dobrze ubranego tanka magowie maja z reguly 3-5 razy mniej hp, w zaleznosci od tego czy w danej grze przedmioty dodaja staminy czy nie.
Cytuj:
NIE SADZISZ? CZY DALEJ BEDZIESZ SIE ZAPIERAL JAKI TEN "BELENSING" JEST ZAJEBISTY!
|
jest spora roznica pomiedzy gloryfikowaniem update, a udowadnianiem po raz kolejny ze macie z dupy wziete argumenty.
Cytuj:
powiedz mi, jaka profesja moze przezyc 5 sekund laga przy atakujacych ja 5 vampirach?... no moze rycerz na 150+ lvl
|
ja wole podejsc to od drugiej strony - moze lepiej nie pchac sie tam gdzie wyskakuje na nas 5 vampow na raz ?