Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2007, 01:27   #15
Chudyyy17
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Śrem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =[Pacek]= Pokaż post
Ja zacząłem grać na tym serwie z pewnego rodzaju przypadku, ale gram dalej jakoś mi tam idzie. Większość Brazyli zgodzę się, że to debile, ale czasami Polacy nie są tacy znów najmądrzejsi, szczególnie na no-pvp. Tak mi sie wydaję. Co do filmu, gust jak dupa każdy ma inny, niektórych śmieszy niektórych nie.
Co to Serveru non-pvp Mi Się Wydaje Że Wielkiej Różnicy Nie Ma Gdzie Ja Gram Bo Wtedy Tylko Takie Servery Wyszł a Chciałem Jak Najszybciej Odejść Od Shanery
Dlaczego?
Ponieważ Wiedziałem Że Nie Wybije Się Tam Bo Brazole Są Poprostu Kretyna** a Gdyby Dali by Mi Tam GRać To Znając Życie Był Bym W Pierwszej 5 bo w Skillach Byłem 3 i Za To Też mnie huntowali Bo Skillowałem Chociaż Wiedzieli że boota Nie używam ! I Mi Się Wydaje że Daleko Się Nie Wybijesz Tam
I Dla Streszczenia Chciałbym Ci dodać że Grałem Na Kilku Serverach Pvp i wiem co to Pvp i Nie Myśli że Ci co Grają na Serverach non-pvp To hum Nooby etc? bo Byś Ździwił się
Pozdro
Aaa i Jeszcze Jedno U was na Tym Servie Są Mega Śmieszne Haki xD Ten 137Ek Dostał Haka jakośteraz Nie czasem 21/08/07 ? i jeszcze Jedno xD
Nie Gram Tam od dobrego roku a i tak mam 60lvl+

Ostatnio edytowany przez Chudyyy17 - 25-08-2007 o 01:33.
Chudyyy17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem