Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2007, 01:53   #65
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pardzioch30001 Pokaż post
z
edit3: DO ALL DEBILI KTORZY MYSLA ZE MAMY PO 5 LAT! 13, 14, 15 I 17 TO NASZE WIEKI!
taktaktaktak, to widac cała czwórka ma ostry niedorozwój bo najstarszemu z was bym dal hmmm ze 14 lat?
Cytuj:
I NIE POPIEPRZYLO NAM SIE WE LBACH. NAKRECILISMY TE FILMY ZEBY POKAZAC JAKA TA GRA JEST DEBILNA! WIEC JESLI MASZ PISAC COS O TYM, TO LEPIEJ IDZ GRAC, MANIAKU
no niestety, pokazaliscie jakie z was sa debile, normalny człowiek bez stwierdzonych chorób umysłowych tak sie nie zachowuje

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyrfal Pokaż post
przepraszam bardzo ale szlag mnie trafia

WSZYSCY! ABSOLUTNIE WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania pomiedzy wycieraniem dupy z gówna przy kolejnych deadach
no comment
to jest kreatywnosc? jezeli tak to szczytem kreatywnosci jest zajebać matce krzesłem jak ci kompa odlączy...
Cytuj:
AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila)
nic nie wiedząc? na filmie widac wystarczająco zeby starzy ci zabrali kompa, telewizor i klamki w drzwiach + zalozyli kraty w oknach