JA ZA GRE NA TYM SWIECIE PODZIEKOWALEM ... WBIJANIE 1 LVLA 10X JEST TROCHE NUDNE , A NAJBARDZIEJ ZNUDZILO MNIE TO "SIEDZE NA FIBULI 26 DRUID ROBI 2 TARANTULLE(JA 14 LVL BO NOWY CHAR...) ZABIJAM MU TE TARANTY Z WANDA , ON MANASY I OD NOWA , TO JA GO LEJE LEJE LEJE UCIEKA DO MIASTA TO GO LEJE DALEJ (OKAZALO SIE ZE POLAK) NAGLE PODCHODZI 36 PALL I ZAMIAST ZAATAKOWAC JEGO, TO JESZCZE MNIE ZACZOL BIC(TEZ POLAK , PEWNIE QMPLE) W DP NAPISALEM DO 60+MS'A (SWE) POWIEDZIAL ZE ZROBI RELOGA NA KNIGHTA ... POCZEKALEM 5 MIN I MIALEM LOOTA SPOWROTEM !! swe lepiej nas szanuja od rodakow ... mam tego dosc mimo dwoch deletow na harmoni , powracam tam

... zycze wszystkim saphirowca zeby grali , ale pamietali ze to tylko gra i trzeba sie cieszyc a nie denerwowac ;]. Moze od czasu do czasu wejde moim knightem zagram(jak mu rs zniknie xD) ... no to cya i powodzenia

..
SPECIAL THANKS FOR
***ACE DORIN***
(btw ace jak bede na tibi , to napisz do mnie dam Ci eq, 10k , wandy ,drag shielda itp ...

dzieki ze tak milo mnie przyjoles na tym swiecie , dawales itemki oraz wsparcie podczas gdy ktos mnie bil , ale mam tego poprostu dosyc ... =( )