Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
Mesmer jest dobry, tylko trzeba po prostu umiec i lubic nim grac.
Btw wczoraj lapalem elitka z henchami i wypadl mi Oathbound Spear ^^
|
Oj tu się mylisz, spróbuj mesem przejść fabułę.
Sam uwielbiam mesmera, miałem okazję nim pograć na koncie kolegi, sam grałem mało (teraz problemy z wyposażeniem Norgu i Gwen (tak tak, tej małej dziewczynki. Kupcie GW:EN to się dowiecie co się z nią stało

) Z tym, że większość graczy tak uważa i mesmera często do drużyny nie chcą, a w vanquishowaniu jest on np. IMO niezbędny. Nawet w normal mode, przykład:
Boss z healer's boon-15 minut się go leje w normalnym składzie bez mesmera, 10 minionów. Dwa elemy sh/sf. I czekamy aż zrobi błąd.
Ten sam boss - ale z mesmer powerblockiem, trafimy mu w healer's boona. Raz- interrupt, dwa, że wyłącza mu na...30 sekund? wszystkie skille tego samego atrybutu. Boss pada w 30 sekund. Mesmer jest cholernie niedoceniany i to jest prawda.
Myślę, że po prostu pójdę na RA/TA/HA/AB i odblokuję Powerblockera dla norgu a dla gwen zrobie jakiegoś interupka z powerspikiem z mantra of recovery. Powinno być ok.
Te nowe hero to imo głupi pomysł. Chociaż...i tak już więcej części gw 1 ma nie być. Więc nic się nie stanie od dwóch hero tej samej profki, niektóre profki mają trzy.
BTW. Ile macie herosów z GW:EN? Ja już sześciu. Gwen, Jore, Odgara...tego Asure...vviku? Czy jak mu tam. I jakiś dwóch hero z tournamentu nornów.
ASHLON DAJ TEN NICK W KOŃCU XD!
@Nadrill
Są z tego co wiem 3 okładki proph, jedną zaprezentowaleś. Druga to warek i nekromanta na czarnym tle (najczęściej rozsyłana w polsce dwa lata temu i w tamtym okresie) oraz identyczna ale na białym tle i jest rozsyłana teraz "milion edition"
@up
Rechotałem kilka minut ^^" I nie chodzi tutaj o nabijanie się z ciebie. "Zaklęte rękawice do modlitw wiatru +1" Rotflkopter ;ppppppp
A ja dam tej osobie z którą się pokłócił ten pan wyżej dotknąć mojego full kurzick armora dyed black, tatoo armora dyed blue do farmu i tatoo na głowę pod każdy atrybut zaklęte na +3 ^^"
IGN: Bakura Pol
@up
Grasz dervem, fajnie. Poleciała mi w gw;en ta kosa.
50k i jest twoja

I tak dobra cena bo dwayna's chodzi po 30k a to jest skin z gw:en