Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2007, 09:45   #389
Leonio
Guest

Król Gratz

Poradnik bardzo dobry 8/10. Dlaczego 8 ? Wszystko jest git ale mam kilka zastrzeżeń m.in:

- Nie uważasz ,że expienie do 19 lvl na orcach w ancient temple jest żmudne i monotonne? Ja expilem na Foldzie do 13 a potem na dwarf soldiery sie przeżuciłem.

- Twój sposób expienia jest git ale podałe¶ expowiska zajebi¶cie zapchane przez innych graczy np: takie Dwarf mines, albo mt.Sternum i nawet ghostland jest juz przeludniony

- Ja tak długo bym plate seta nie trzymał i odrazu po osiagnieciu 20 lvl i wykonaniu desert questa kupił crown helmet ,mamoth fur cape ,fur bootsy no i guardian shield (cape i bootsy wprowadzone w nowym update) a p legi zostawił.Napewno na 20 lvl bedzie sie mialo chociaż te 5k przed desert questem w banku z robienia lotów np. i te 15k (po quescie) bedzie wystarczyć (ba nawet może troche zostanie)

- Dlaczego nie opłaca sie zatrzymywac uhów? przeciez nigdy nie wiadomo kiedy cie cyce,guardy,lub nawet dsy (jak sie niewidka nagle skonczy) otocz± a wtedy bardzo możliwy dead i płacz i nowe eq trza kupować więc zawsze te pare uhów sie przyda

- Powinienes opisac nie tylko hydry bo jak kto¶ nie ma PACC to nie moze na nie isc z paczka ,więc powiniene¶ ,bo napewno znasz opisać sposób expienia na demonie czy pohu

Ostatnio edytowany przez Leonio - 25-08-2007 o 10:12. Powód: maly bład
  Odpowiedz z Cytatem