Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh
@Yoh: Przekonamy się za kilka miesięcy. A co do Teveza- o niego niech Cię głowa nie boli. Przełamie się wreszcie chłopak xd A co do Arsenalu to czemu w tamtym sezonie nic nie ugrali ? Przecież prawie taki sam skład mieli.
|
Plaga kontuzji i to w najgorszym okresie. Przegrywaliśmy bo mieliśmy cholernie małą skuteczność (Baptista ? No ludzie, on jest jeszcze gorszy niż Tevez...). A teraz o kontuzje się raczej nie obawiam - fakt, Gallas wypadł ze składu na 2 tygodnie, Eboue ma jakiś uraz ale niedługo wraca, a Lehmann jak to Lehmann, Boss zapewne wymyślił tę kontuzję.
Cytuj:
edno trofeum na sezon to chyba dobrze,chyba wolalbym miec ekipe doswiadczona ktora co sezon cos ugra niz ekipe,ktora tylko "walczy na wszystkich frontach" jak np.Arsenal,ktory zdaniem Yoh'a zdominuje wszystkie rozgrywki. ps. jestem kibicem Interu to mi nie musisz tlumaczyc sytuacji milanu w poprzednim sezonie. Ps witamy w serie a,nudno bez was bylo ;]
|
Walczy na wszystkich frontach ? Ja tylko wyraziłem nadzieję, że Arsenal zdobędzie potrójną koronę, tak naprawdę głównym priorytetem Kanonierów w tym sezonie jest zwycięstwo w lidze.
I jeszcze co do Serie A i drużyn które kupowały mecze - naprawdę, nie rozumiem jak można grać w drużynie która nawet wygrywać uczciwe nie potrafi. Ot, urok nudnej ligi włoskiej w której nigdy nic się dzieje.