Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt
No, a jednak krytyki nie przyjmujesz żadnej. Być może komuś się spobodało, ale też bardzo dużej liczbie osób się nie podobało. Ci co mówią, że fajne to spoko, ale jak ktoś ma inne zdanie (swoje zdanie), to odrazu mówisz, że debil, bo twój NĘDZNY filmik go nie zachwycił?
|
lol jesli sie wam wiecznie nie podoba to po co tu ciagle siedzicie? aha. oleje was wszystkich, ktorzy pisza o nas debile. jesli ty (mowie ogolnie) piszesz, ze on, z filmiku jest debilem, to pokaz swoje zdjecie na profilu. zobaczymy czy ty jestes fanem tokio hotel albo gejem. aha, i pokaz swoja srednia na koniec. nie jestem takim maniakiem co gra 20 godzin dziennie i mi nie zawrocilo tak we lbie, zeby myslec tak jak niektorzy z was: debile. teraz czekam. nakreccie wy film. ja przyjmuuje krytyke, ale my smielismy sie z utevo luxa a nie uwazalismy to za dobry czar. ten 15 latek powiedzial dla nastarszego ze to najlepszy czar (dla jaj) a wy juz macie podniete ze mozecie pisac ,,debile". wogole to mozna usunac tego posta? bo sprawil mi wiecej przykrosci niz radosci. a krytyke slysze, ale bez przesady: debile. ?! to ma byc krytyka?
@Gelt
@Kogutt
@AlortDeath17
@Agroki
@dukos
@Dark Brozyn
@fundak
@Piotrek Marycha
ja nigdy do nikogo nie napisalem niedorozwoj albo ze jest debilem. troche to wy z siebie zrobiliscie idiotow. idiota jest ten, ktory bez zaczepki przezywa innych. i co? jestesmy calkiem sprawni umyslowo. srednie? od:5.00 do 4.7 i co? kto tu jest debilem? przestancie tak sie zachowywac. i nie mowcie ze nie przyjmuje krytyki. bo przyjmuje. ale nie przyjmuje WYZWISK.
dobra. ten kto powiedzial do mnie debil: ,,twoja stara to kopara, ma ryj jak niedorozwoj, a gdyby twoj stary wzial sie za prace a nie wpieprzac do geby kolejny puszki piwa to mialby bardziej pofaldowany mozg. twoja siora to mamut ma wlosy spod pachy na glowie, twoj brat to powal chodzi z lysa pala i kupuje ciagle nowe baseballe, a ty jestes fanem tokio hotel i gejem a twoje ulubione zdanie to: jestescie debilami." i co? kwita?