Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2007, 20:37   #358
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Tak jak wcześniej napisałem , po upt. jak zobaczyłem te hity też sie wkurzyłem i zaczełem grać swoim palkiem , zrobiłem prawie 80 lvl aby moc iść na poi , owszem nie zajeło mi to sporo czasu ale stwierdziłem że expienie palem jest strasznie nudne.

Postanowiłem zacząć od nowa grać swoim sorcem i zaczełem szukać odpowiedniego miejsca dla siebie. i tak np

Demona ( warlocki ) - dobry exp , koszty nie są aż takie straszne bo praktycznie zawsze ci spadną , jakieś a-stary , br czy ss .
Frosty - hmm.. nie polecam ze względu na ich siłę ( łatwo o como i zgon )
Culty - wybijając dużą grupkę z GFB masz całkiem niezły zarobek ( szczególnie jak ci poleci Key ring )
Dle - ogólnie ujdą , ( moja metoda to luruje 4 - 5 dle pod dziurę i zabijam z ue )
Dragi - tylko jeśli masz wyjątkowego pecha to ci sie nie zwróci ( z samego golda i lota możesz mieć polowe za mf )
Quary - jeśli ci poleca Fish finy ( u mnie na świecie są po 8k ) to jeśli idę na 20 bp mf to wystarcza mi 2 + loot ) fakt mocno biją ale jak umiesz grać sorcem to nie będziesz miał z nimi problemu
Necro - tu musisz mieć farta albo lurować sobie po 4 - 5 i wybijać z GFB
Vampy - tak samo jak necro

Dodatkowo polecam na niektóre potworki nie brać wanda / roda tylko np. jakąś jednoręczną broń ( np te z 3 areny ) raz że masz dodatkowego def. to jeszcze zadajesz darmowe obrażenia.

tyle z mojej strony.
czekam na grudniowy upt , może coś ciekawego wniosą do balansu postaci.

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish

Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 25-08-2007 o 20:48.
Medivh Shady jest offline