Cytuj:
3. Ja zaraz po udate tez "przestalem" grac druidem, po prostu wrocilem do paladyna ktorym od prawie 2 lat nie widzialem sensu grac. Pozatym w tym update im wyzszy lvl sorca/druida tym bardziej ucierpial, ja stracilem 10-20% mocy, taki MDW stracil 60-70%
|
Skoro sam wróciles do paladyna to dlaczego wymyslasz ze magom teraz tez sie zwraca to cwaniaku czemu nie grasz druidem tylko wrociles na palka?
Cytuj:
Wiesz ja tez odczulem zmiany... z tego wzgledu ze w Australi pada deszcz, co prawda u mnie nie pada, ale jak sobie pomyslalem jak by to bylo jak by padalo tak jak w Australi to wogole odechcialo mi sie wychodzic z domu bez parasolki.... Zmian w tobie, teraz praktycznie nie ma, a to co bedzie za 30 lvl (czyli jak bedziesz mial 107) to ciezko uznac za zmiane dotyczaca ludzi do lvl 70.
|
to twoim zdaniem powinienem grac dalej bo teraz czuje mniejsza róznice niz ty, a cipsotf powiedzial ze do 70 lvlu nie bedzie praktycznie czuc zadnej roznicy.
A skoro nie mialem h lvlu to nie bede widzial co stracilem ?
o to ci chodzi ?
Lecz niemam zamiaru bic 150 lvla zeby expic oplacalnie na dragch kiedy przed updatem zdecydowanie wiekszosc wypraw na dragi sie zwracala na moim lvlu.
I jeszcze masz czelność mowic ze nie powinno mi sie odechciewac grac magiem bo nie stracilem tak duzo.
pozatym co do mojego lvla wiesz tylko tyle co napisal cipsoft w 1 z zapowiedzi ze roznice praktycznie bedzie czuc dopiero od 70 - 80 lvlu
skoro tak mowia prawde to dlaczego napisali tez ze "magowie beda mieli troche oslabione hity ale niech sie nie przejmuja ponieważ nie beda to duze roznice niz z przed update"