Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2007, 23:40   #360
Demonq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
3. Ja zaraz po udate tez "przestalem" grac druidem, po prostu wrocilem do paladyna ktorym od prawie 2 lat nie widzialem sensu grac. Pozatym w tym update im wyzszy lvl sorca/druida tym bardziej ucierpial, ja stracilem 10-20% mocy, taki MDW stracil 60-70%
Skoro sam wróciles do paladyna to dlaczego wymyslasz ze magom teraz tez sie zwraca to cwaniaku czemu nie grasz druidem tylko wrociles na palka?

Cytuj:
Wiesz ja tez odczulem zmiany... z tego wzgledu ze w Australi pada deszcz, co prawda u mnie nie pada, ale jak sobie pomyslalem jak by to bylo jak by padalo tak jak w Australi to wogole odechcialo mi sie wychodzic z domu bez parasolki.... Zmian w tobie, teraz praktycznie nie ma, a to co bedzie za 30 lvl (czyli jak bedziesz mial 107) to ciezko uznac za zmiane dotyczaca ludzi do lvl 70.
to twoim zdaniem powinienem grac dalej bo teraz czuje mniejsza róznice niz ty, a cipsotf powiedzial ze do 70 lvlu nie bedzie praktycznie czuc zadnej roznicy.
A skoro nie mialem h lvlu to nie bede widzial co stracilem ?
o to ci chodzi ?
Lecz niemam zamiaru bic 150 lvla zeby expic oplacalnie na dragch kiedy przed updatem zdecydowanie wiekszosc wypraw na dragi sie zwracala na moim lvlu.
I jeszcze masz czelność mowic ze nie powinno mi sie odechciewac grac magiem bo nie stracilem tak duzo.
pozatym co do mojego lvla wiesz tylko tyle co napisal cipsoft w 1 z zapowiedzi ze roznice praktycznie bedzie czuc dopiero od 70 - 80 lvlu
skoro tak mowia prawde to dlaczego napisali tez ze "magowie beda mieli troche oslabione hity ale niech sie nie przejmuja ponieważ nie beda to duze roznice niz z przed update"

Ostatnio edytowany przez Demonq - 25-08-2007 o 23:41.
Demonq jest offline