Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ?
2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.
3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.
Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.
|
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...