Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2007, 02:49   #1251
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...
1. Czy ja się czymś podniecam??

2. Skąd wiesz kto komu działał na nerwy??? Super i skąd wiesz że Fabregas taki bojowy?? Nawet jak by Frank dostał w pysk to nie zobaczył byś swojego idolka przez długi długi czas

3. Klub który jak to ująłeś gra "Najpiękniejszy football na świecie" powinien mieć silną ławką rezerwowych nawet lepszą od tych "prymitywnych neandertalczyków" z Chelsea