Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2007, 10:35   #6
KalasantyX
Użytkownik Forum

KalasantyX's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006

KalasantyX ma numer GG Dostaniesz na PW
Domyślny

@up
Przecież to są polskie nooby, które się go pytają o to co się ich papuga zapytała...

A jak nie... to zacznijmy od BR...
-Spotkałeś kiedyś nooba BR? Opowiem Ci z mojego doświadczenia na servach GER. Pewnie się śmiejesz jak każdy Polski osioł, ale prawda jest taka, że ja nigdy nie spotkałem takiej osoby. Czy osoba, która nie umie grać i dopiero zaczyna jest n00bem? A może po prostu newbiem, początkującym. Oczywiście może się okazać, że ta osoba gra bardzo długo i uważa się za mastaha, ale w przeciwieństwie do nooba PL nigdy nie spotkałem takiej, która by mnie przeklnęła wiązanką kilkudziesięciu słów po tym jak jej powiedziałem, że źle robi. Jeżeli chodzi o lvl to spotkałem max 110 BR playera, ale na pewno jest dużo wyższych leveli. A to, że mają niskie lvle to n00bstwo? Muszę cię rozczarować, w tibii bicie lvla na potęgę to pusta rozrywka, lepiej może się bawić ekipa 8 lvli zwiedzająca tereny, których nie zna. Nie mówiąc o zrobieniu bez spoila postmana-boskiego questu. Teraz dochodzi bariera językowa, BR nie gadają po Polsku i rzadko umieją dużo po Angielsku więc jak do nich mówisz: "SPadaj stąd!!11 Ty j***** BR!" a nawet po prostu: "Leave plz" to mogą nadal zostać na expowisku bo nie rozumieją! Więc ja spotkałem takiego BR co nie umiał po ENG i powiedziałem: "Sai, Per Favor!*" I co wyszedł mi z guardów. Teraz sytuacja z PL: "Możesz wyjść, proszę?", "Wal się, to nie twoje expowisko!11". Stereotypy... co do stereotypów to pamiętacie outfit Smugglera przed update z addonami? Teraz też wygląda jak POLSKA flaga, ale już o wiele mniej...

*Proszę, wyjdź.