az musze glos zabrac...
Cytuj:
Witam ... Doswiadczylem oszustwa.. ze strony Dark Svena i Hoomika
|
dowody koteczku, powinienes wiedziec ze bez nich nie warto wysnuwac zadnych oskarzen
Cytuj:
poniewiaż... Hoomik jest zbyt słaby by wygrać z Dark Svenem.
|
a ty skad to mozesz wiedziec?
Cytuj:
Najpierw wygrał z Hoomikiem 5;1 a potem oddał zwycięstwo Hoomikowi 4;3 zeby Jencos nie wyszedł z grupy
|
widziales ten mecz, ze zabierasz glos?
Cytuj:
to jest czyste oszustwo sven i hoomik próbują mnie wrobić abym nie wyszedł z grupy taka jest prawda !!!
|
jakbys wygral ze mna 2x to bys nie musial szukac teorii spisku tam, gdzie jej nie ma...
Cytuj:
pierwszy mecz sven wygrał 5-1 a drugi specjalnie!!! oddał zwycięstwo 4-3 abym ja przy bilansie punktowym w końcowym rozliczeniu wypadł na 3 lub 4 pozycji proszę o wsparcie prawdziwych kolegów
|
ale zaraz, z tego co sie orientuje to jak na razie to ty masz 10 pktow, a ja 9, wiec o co ten placz?
Krotko i na temat, bo nie chce mi sie walkowac tego po raz kolejny - rozlaczales sie w samych koncowkach meczu, o dziwo tylko wtedy kiedy byl niekorzystny dla ciebie wynik, co juz samo w sobie powinno byc karane walkowerem. Teraz, kiedy jestes zagrozony odpadnieciem z turnieju, doszukujesz sie jakiegos spisku - tak to wyglada z mojej perspektywy, ze zwyczajnie nie umiesz przegrywac. Z mojej strony temat zostal wyczerpany, nie mam nic wiecej do dodania.