Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pardzioch30001
hej hej hej hej hej! to przestaje byc zabawne! dark sven & hoomik oszukuja! jencos mowi mi, ze nie odlaczyl sie specjalnie! a dark sven specjalnie dal sie hoomikowi! to nie fair! autor i pomyslodawca turnieju bawi sie w korupcje? no ludu! zglaszam wniosek o ukaranie odjeciem punktow! nie wiem, kto to mogl zaproponowac: czy hoomik, czy sven, ale to juz przesada!
z takiego turnieju to ja wole sie wycofac niz grac
|
Pfff, nie, nie odłączył się specjalnie. To tylko taki przypadek, że przegrywając w koncówce, ale tylko kiedy przegrywa. Chcesz się odłączyć? Proszę bardzo.
Cytuj:
masz racje hoomik wine trzeba udowodnic
ale jezeli jest wynik 5:1 a w drugim meczu przegrany wygrywa 3:4 to jest troche dziwne albo w 1 meczu koles mial zajebistego laga albo to jest okantowane nie wyobrazam sobie zeby ktos ktory strzelil 5 bramek w 1 meczu tak latwo odpuscil i przegral 4:3 jest podejzenie i trzeba to wyjasnic a jezeli przez to Jencos mial by nie wyjsc z grupy to wyniki grupy powinny zostac uniewaznione i powiniscie zagrac jeszcze raz takie moje zdanie tyle mam do powiedzenia
|
Tak, miałem lagi, a hoom strzelił gola w końcówce.
Jaki on ci dał dowód, że nie zrobił tego specjalnie, i jaki dowód, że się podłożyłem. Z mojej strony EOT. Chcecie odchodzić? Bye.
Cytuj:
zadam odjecia hoomikowi 3 punktow i przeprosin dla jencosa
|
]
Lmao