Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2007, 15:21   #2
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zziiomalek Pokaż post
Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:

[CHAR]Vura Soth [/CHAR]
zawsze czekał aż vu i inne gildie walczące ze sobą sie pozabijają on skrywał się w swojej gildii z różnymi noob chars na premiowanych kątach wiedząc co dzieje sie u [CHAR]Celandia[/CHAR] kiedy to ów gracz zabija sobie hydry wpadło 3 by go zdjąć

[CHAR]Celandia[/CHAR] noob który nie potrafi wbić 200 lvl bez dzielenia konta pamiętajmy iż to konto było po kilkanaście godzin online informacja ta jest sprawdzona ponieważ istnieją strony liczące czas graczy nie możliwym jest to że człowiek bez snu będzie siedział 3 dni nawet odziały polskiego gromu zasypiają

[CHAR]Strachliwy[/CHAR] musiał napisać na forum tibia.com ze mu konto ukradziono pisałem do ów hakera nic nie odpisywał wreszcie po paru minutach udało mi się dowiedzieć jakie są inne postacie na koncie co mnie zaskoczyło był tam [CHAR]Letniak[/CHAR] rozczarowałem sie tym bardzo ponieważ Strachliwy był moim gl przyjacielem co dalej mi sie udało wyciągnąć od hakera powiedział "Megorth : wydaje mi sie ze sir skrobek to sir shimur ale sobie sprawdz-co to ja policja kryminalna jestem??"

Sprawdzalem to 2 dni i [CHAR]Sir Skrobek[/CHAR] relogował na [CHAR]Sir Shimur[/CHAR] dobrze wiem sir shimur to nawet dobry pk ale sir skrobek nie grał już 1 miesiąc po tym jak został zabity przez gildie od [CHAR]Xaemus Serigimox[/CHAR]

Zastanawiacie sie dlaczego te osoby sprawdzam ponieważ mi kazano w ten sposób zarabiam cenne gp. Jeszcze mam 6 osób które na 1 postaci są w porządku a na 2 donoszą na swoich kompanów z gildii
jedziesz dalej Rutkowski XD
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline   Odpowiedz z Cytatem