Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2007, 16:19   #40
Sardendor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Dublin

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 63/61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius-- Pokaż post
Wiekszego debila nie widzialem na forum

1. Z tym sie zgodze troszke przesadzili powinni nieco zwiekszyc sile czaru ale nie znaczaca
2. Bo sobie ustawisz 30 farm druidow na bocie? wypie*****
3 zal. knight sobie zrobi sorca 8 i bedzie nim kupowac mf zal.br
4. moglby cos dodac typu dk
5. zal.br
6. taaa dajcie rozdzke strzelajaca z sd
7. nowe addony tak nowe czaru sorcow NIe dla druidow tak
8 Powrot do 24/h botter?
9 zgodze sie ale nie w thais czy carlin tylko dostepny z questow like djnin
10 to nie rozwiaze problemu a bedzie wieksze waste. bo kto bedzie miec pieniadze zeby kupic ci drag shield za 20k bo leci tak rzadko jak mpa z demca ?
11 zawsze sa new questy
2. Bo sobie ustawisz 30 farm druidow na bocie? wypie*****

po pierwsze nigdy nie uzywałem botów,bo czerpie z tibii przyjemnosc a nie zeby na*******ac jak najwiecej uh i zeby duzo zarobic.

3 zal. knight sobie zrobi sorca 8 i bedzie nim kupowac mf zal.br

zastanow sie jezeli pisałem ze dla magow to by było tak samo jak z bronia... Only dla magów...

8.Cos masz z tymi botami chlopie, a nawet jakby stali to by placili za odnowienie butów wiec to nie jest tak wspaniale.

10 to nie rozwiaze problemu a bedzie wieksze waste. bo kto bedzie miec pieniadze zeby kupic ci drag shield za 20k bo leci tak rzadko jak mpa z demca ?

Jezeli umiesz to pomyśl,to sprawiłoby ze ludzie nie chodzili by ciagle solo na potworki,tylko zaczeli by dzialac w teamie.Knight traci tylko uhy na to zeby zblokac potworka,a shoterzy kase na ubicie.Nie traca na leczenie.Wystarczy ze wypadnie jakas jedna dobra rzecz , sprzedadza i juz są na +.

6. taaa dajcie rozdzke strzelajaca z sd

Czy ja napisałem zeby zrobili rozdzke bijąca z SD ?
Najpierw dokladnie przeczytaj a potem pisz...
Napisałem zeby nie były super hity, tylko odleglosc strzelania o 1 kratke wiecej. To az tak duzo ?

i nie jestem debilem, moze ty tak... Kazdy moze wyrazic swoje zdanie na forum i jezeli cos ci nie pasi to wypad.

Ostatnio edytowany przez Sardendor - 27-08-2007 o 16:25.
Sardendor jest offline