27-08-2007, 17:54
|
|
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
News:
Czy wiesz, że forum Tibia.pl doczekało się nareszcie swojego jedynego w swoim rodzaju Prawdziwego Botera? Wystarczy, że gdzieś się wspomni tylko o nielegalnych programach, a On już się tam znajdzie. Koniec już z bluzganiem Zwykłych Boterów, Dzieci Boterów i Noobów Boterów, teraz będzie to robił prywatny Prawdziwy Boter. On nas wyprowadzi z czasu ciemnoty i zacofania i wytłumaczy, że tylko Prawdziwi Boterzy liczą się w Tibii i że botowanie (Prawdziwe Botowanie!) jest przyszłością tej gry!
Wskaże nam tych masonów i cyklistów którzy rządzą naszym państwem! Usunie tych nazistów z LPRu! Nie lękajmy się już nigdy więcej! On uchroni nas przed wszystkim pod swoimi Prawdziwymi Skrzydłami Prawdziwego Botera! Otworzy nam oczy i pozwoli patrzeć tak jak on widzi swoimi Prawdziwymi Oczami Prawdziwego Botera! A jak będziemy się Jemu wystarczająco długo przyglądać to w przyszłości będziemy tak zarąbiaści jak On! ...
Co zadziwiające mimo wysyłania raportów do moderatorów posty tego użytk... przepraszam - Prawdziwego Botera - nadal zdobią nasze forum. Mimo iż w regulaminie napisane jest wyraźnie iż propagowanie tego typu programów jest zabronione! A mimo wszystko On nadal tu jest! To potrafi tylko Chosen One - Prawdziwy Boter!
A teraz idę pograć w Tibie za pomocą klawiatury, bom lamer jest niestety i nie umim używać sprzętu Prawdziwych Boterów .... 
EDIT
Poprawiłem to "On" mam nadzieje, że nie wyzwie mnie teraz od dzieci/LPRów/praszywych masonów/cyklistów/Ojców Dyrygentów, w ramach przeprosin pogrubiłem czcionkę. Niestety ręcznie bo nie umiem obsługiwać bota do pogrubiania :S
Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 27-08-2007 o 19:36.
|
|
|