Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 00:36   #14
Kuryca
Użytkownik Forum

Kuryca's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Kuryca ma numer GG 6659298
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osobistyl Pokaż post
Myślę,że tak.
Scarab ma stosunkowo mało hp więc z jego zabiciem nie powinno być problemu. Fire Devil jest dobrym rozwiązaniem (szczególnie jak masz 2) gdyż atakują one bardzo szybko z odległości. Scarab daje dosyć dużo GP(0-62gp). Wypada również od 1-2 Small Amethysts, rzadziej Small Emerald a również Scarab Coin. Ceny tych przedmiotów (podam w kolejności w/w) u jubilera wynoszą 200,250 gp. Scarab Coin sprzedaż u graczy. Nie podam dokladnej ceny, gdyż na róznych światach jest ona inna. Profilaktycznie zaopatrz się w kilka MF'ów(zawsze nie wiesz co Cie czeka i mogą okazać sie przydatne). Dodatkowo z Scarabów leci jedzenie więc w między czasie możesz porobić jakieś runy.
Osobiście uwarzam,że pójście na Scaraby z 1-2 FD jest bardzo dobrym pomysłem.

Pozdro.
Haha, nie no, koles, tym mnie dobiles.
FD padnie bardzo szybko jak tylko scarab je dogoni, mozesz oberwac od fd, waste, ze huj, jak ci fd padna. Klejnotki i coiny wypadaja tak rzadko, ze hej...
Ogolnie to scaraby bardzo szybko postaraja ujebac ci summony, a jak trafisz w grupke kilku, to nawet nie obejrzysz sie, jak FD padna a sam bedziesz musial blokowac na klate kilka scarabow z kilkoma MF....

@topic
Jak tam expisz, to exp dalej, chociaz nie za bardzo polecam..Jest wiele innych tombow, na ktorych ze spokojem mozna tyle samo wycisnac nie meczac sie z summonami ;]