Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 01:08   #80
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
@Zen
Gandamir aka 0lik nie pochodzi z Olecka ale z Ulanowa. Kawałeczek drogi od 0lecka, mimo ze go nawet lubie ze wzgledu na stara przyjazn, to uwazam ze czasami kozaczy za bardzo.
@ebernardyn
Ta Gedd calkiem niezle zdobywa zaufanie ludzi ktorych nierzadko potem robi zwyczajnei w chuja. Najlepsze ze taki Lord Galtarion tak lezie mu w dupe (albo Abo zalezy z ktorej wiatr wieje strony), ze az wazelina cieknie.
Myrmidans <3

Ehhh ta kyra jest chora, wiekszość z was pierdoli na forum, ale o kyrze ma pojęcie tylko z tego forum ewentualnie z tibia com, war statsow i filmikow tibi cam z sneakow/openow, a nie wiecie jak to miec kumpli i wrogow po obu stronach.
I w ogole idioci mowia o mnie ze mi zalezy na tym zeby expic no ludzie ja nie expie juz od dluzszego czasu a ze od czasu do czasu jak sie nudze to sie wbije 100k rano (ZoO xD) czy cos, myslicie ze mi zalezy na tym zeby expic
I pisze o mnie jeszcze taki kurwa zen ktory mowi ze ja jestem z olecka no ja pierdole koles, sorry ale mnie troche ponosi teraz bo jestem lekko wciety juz heh, no ale ludzie sa zalosni to tak jak w wisoce w ktorej zyje 500 mieszkancow niby kazdy o kazdym wie wszystko, ale i tak wiekszosc co wie to plotki ktore sie uslyszalo od kogos innego... dla mnie najlepszy czas na kyrze to bylo family guys, ale niestety nie da sie tegow przywrocic juz bo sklady sie juz troche pomieszaly ://no a jak ktos do mnie cos ma to niech pisze na forum prv, w tibi albo msn [email protected], gg nie podam bo mam zasade dawac tylko rl i najlepszym ziomkom z tibi pozdro
0lik jest offline   Odpowiedz z Cytatem