Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 09:41   #20
Nytalith
Użytkownik Forum

Nytalith's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005

Imię: Sama Edso
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 60
Domyślny

a ja zawsze myslalem ze to czy dana buda sie grzeje czy nie zalezy od tego jak jest rozplanowana i jak wentylowana... Ale teraz sie dowiaduje ciekawych rzeczy...
Czemu czrna ma sie grzac bardziej niz biala? z regoly wszystkie obudowy w srodku maja i tak kolor metalu. A od slonca to raczej niema jak sie nagrzac. (zalezy jeszcze gdzie stoi...)
Cytuj:
Teraz już na 100 % nie kupię ,a te wqasze zestawy są na 100% dobre? Boże, ja myślałem że na dobrego kompa teraz to potrzeba minimum 3000 zł a tutaj 1200..heh i jedno pytanko: na którym zestawie ruszy 18 WoS: Hauln na full detaalcah a jak nie na all, t na jakich na medium i low
Za 1200zl tez kupisz, tylko ze jak dozbierasz do 3000 to bedziesz mial np. 8800gts i bedzie sporo szybszy. Alena tym 8600gt tez sie calkiem milo giercuje. Chociaz do dx 10 sie on nie nada.
Jedynie co bym radzil to brac dwurdzeniowca - i to nie te stare pentiumy tylko te nowe (pentium e 21x0), cala seria core 2, i athlony x2 (ale nie te najlepsze, bo to strata kasy). Jeden rdzen to juz przezytek.
Nie kupuj naallegro, wiekszosc czesci komputerowych kupisz taniej w odpowiednich sklepach.
Po wiecej rad idz na pclab.pl lub purepc.pl

14.35kb w sumie, nie czepiac sie

Ostatnio edytowany przez Nytalith - 28-08-2007 o 09:45.
Nytalith jest offline   Odpowiedz z Cytatem