Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiesto93
nie wiem nawet od czego zaczac xD ogladam forum od ch uj wie ilu miesiecy zadnego screena nie komentowalem ani zadnej klotni ale teraz jak zobaczylem to foto poprostu nie moglem kur.. xDD japie... ^^ spierdo..lem sie z krzesla i brechtalem zwijajac sie na ziemi ze smiechu przez 5 minut xD nie moge ku..a z waszych mord (jak to nooby mowia? zal.org.br.swe.pl!!) ja nie wiem czy was starzy po mordach gryzli jak byliscie mali ze byliscie kiedys pinokiami i mieliscie inwazje termitow na ryjach poprostu wygraliscie cale te forum ^^ nikt po prostu nikt nie ma tak zrezanej mordy jak kazdy z was (zwlascza walniety'druid naprostuj zeby plx...) cwaniacy przez neta taa? pewnie zaraz zaczna sie wasze posty typu pokaz fotke cwaniaku jak bym cie dorwal w rl to bym ci ryj rozje..np coz xDD tibia pobudza dziecia fantazje fakt w zyciu nigdy sie tak nie usmialem jak z was nie wiem gdzie to foto dac na maxiora? youtube? frajerzy total 100% chyba bez kitu was cieli po mordach nozami xDD ubahahhahahahahaha dzieci wojny? za malo powiedziane dzieci brazoli poprostu xDD szkoda ze nie moge zbesztac was w twarz z gory sorry za byc moze bledy albo powtorki ale nie moge wytrzymac piszac tego posta cala reka mi lata ze smiechu!!!!! see you in tibia losers! ;*
|
Człowieku chu* Ci do tego jak ktoś wygląda moim zdaniem to są najnormalniejsi ludzie niewiem po jakiego chuj* wpier*alasz sie na forum i takie durnoty wypisujesz. Moze Cie rodzice niedo*ebali albo masz jakiegos downa. Ludzie wezcie sie opamietajcie jak napiszecie cos takiego to wam staje? myslisz koles ze jestes fajny? To zastanów sie 2x razy za nim cos napiszesz, bo ja widze ze poziom IQ to ty masz jak 10-latek. Nie pisze juz wiecej bo poprostu n/c takich ludzi downa. Zlewasz sie z nich bo pewnie sam ryjos masz jak nodojeba*a ciota. Pozatym Gratz dla Wszystkich