Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 12:49   #147
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez X3R3 Pokaż post
Leże

Co do update? Żaden oldschoolowy "knajt", który nigdy nie grał sorkiem, nie będzie mi tutaj p*erdolił głupot, co jest dla maga dobre, a co nie. W dupe se wsadźcie te wasze texty, jaki ten "BELENSING" jest znakomity i wogóle. Co to ma być, że moim 25knightem ze skillami 55/50, sciągam cyca na 2 hity z crystal sworda, a taka Tripida nie może go z WOIA sciągnąć na 3 nawet. ŻAAAAL.PL (nie nie BR j*bani rasiści. PL, bo PL to dopiero ŻAL).
Leże
Co do update ? Żaden oldschoolowy "sorek", który troche pograł knightem nie bedzie mowil ze sciaga cyca na 2 hity na skillach 50/50. Niech doda jeszcze ze raz mu sie udalo sciagnac cyca na 2 hity, ale nadal jest pelno hitow po 10-30, raz sciagasz cyca na 2 hity a raz na 5-6 czasem zdarzy sie puff i spark =] Leże rowniez jak slysze tych zalacych sie sorkow, bo jakiemus knightowi udalo sie jebnac za 250 w draga i napisal mu na priv, ale k0rwa nie dodal ze oprocz hitu 250 nadal czesto uderza za mniej niz 100, pff'y i sparki.

Cytuj:
Wiekszosc z was nie rozumie ze problemem sorca nie są słabe hity z visa, ale praktycznie ciągle waste na wszystkim.
No k....a, trzymajcie mnie. Przed update jakos sorcererzy jarali dupki ze wszedzie zarabiaja i wogule ze sa zajebisci.. a teraz nagle maja mega waste ? I to z powodu tego TROCHE oslabionego visa ? To skad to waste sie wzielo ? Nie powiecie mi chyba ze nagle potwory maja wiecej hp czy cos ? Wytlumaczcie mi bo niewiem jak do tego doszlo, przed uptem super zarabialiscie, a teraz przy ciut slabszym VISie nagle macie takie mega waste.
Ja rozumiem ze taki MDW czy TD naprawde odczuli update, ale wiekszosc osob ktorzy tu pisza to zapewne mniej niz 100 lvl a robia najwiecej krzyku.

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 28-08-2007 o 12:53.
wrogonastawiony jest offline   Odpowiedz z Cytatem