Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 14:52   #149
Luksus
Użytkownik Forum

Luksus's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer Pokaż post
Wlasnie widze jesli szanujesz ludzi i mowisz na nich kurwy to zajebisty masz szacunek do ludzi. Jak nie rozumiesz mnie, to nie odpisuj nawet. Npisalem ze jak bym sie sprzedal itp. to byscie mieli pograne na tym swoim swiecie.. ale tego nie zrobilem i nie mam zamiaru wiec nie wiem czemu mowisz ze jestem kurwa.
Bys przeczytal ze zrozumieniem wyzej to co napisałem, to bys zauwazyl ze nie o Ciebie mi chodzi, tylko o tych co szpiegowali i ciagle tylko knuli przeciwko nam.

@Ktos tam
Dobrze zes to podkreslil STARY... Nie od dzis wiadomo ze Falcon i Varene zmienili ownerow i oni byli z nami na vencie caly czas. Nie jaki Maxu, czyli Niesamowity Adrian/Falcon/Sire Soran byl z nami ale poszedl w p.... Skoro wywalil kilka set zl na postacie to chyba kazdy by zrobil to samo na jego miejscu. Varene nowy owner byl w pozniejszym etapie wojny z nami. Nie wierzycie? Pytajcie sie Skramera, ktory jako jedyny z Synergy sie tu jeszcze wypowiada.

@Mispex
Nie pamietam czy to dotyczy akurat Ciebie, ale pamietasz ile osob plakalo ze nie ma nawet na blessy?! Teraz doskonale widac ze te osoby byly przygotowane na paymenta, bo skad nagle by mialy po 300k zeby sie wyplacic? Zazdrosc? Nie sadze jak bym chcial to w kazdej chwili moglbym sie wykupic, ale tego nie zrobie.
<<Allken>>

Ostatnio edytowany przez Luksus - 28-08-2007 o 14:57.
Luksus jest offline   Odpowiedz z Cytatem