Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 15:30   #281
Damge
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 40
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
Damge ma numer GG 9463998
Domyślny

Witam wszystkich... Czytam sobie te wszystkie tematy, posty i mnie az cos niekiedy bierze... Zacznijmy od tych wszystkich waszych bluzg i offtopow-jak jestescie nie wyzyci to wyjdzcie na pole pokrzyczec sobie, ok? Wyzywanie Qel od kurw co daja dupy, etc. etc. tez jest wielce zajebistym pomyslem. Wiem zrokowala Magramiego, ktory sie w niej zakochal ja bym tego nie komentowal bo to swiadczy samo za siebie. Ale wymyslanie na jej temat roznych innych rzeczy, mowienie o jej wygladzie o tym,ze jest ladna, czy jest zajebiscie downowata swinka tez mija sie z celem. Ja taka osobe poprostu ignoruje.

Co do Duskiness i Vision... Pamietam czasy old Furory za panowania Dusków.
Mialem 40 palladina i gralem nim przez pol roku i padlem z winy playera 2 razy.
Raz od PK a 2 raz od zrulowanego gsa przez przyszlego membera Vision.
Jak ktos kradl Ci lota osoby przechodzace obok przewaznie pomagaly lac.
Jak jest teraz? Mysle ze kazdy z Was wie... Podczas wojny padlem za free od Visionow nie raz... Ale rozumialem ich nie mieli kasy. Ale czy teraz jest lepiej..?
Niektorzy z Duskiness, i ci co sa na tyle za nimi zeby z walczyc nigdy nie dadza spokoju temu serverowi.

Ja mysle ze, Furora jest serverem straconym, nigdy nie bedzie juz taka jak przedtem. Oczywiscie moge sie mylic.Mozliwe ze Vision, Nietykalni etc. pozadnie wezma sie do roboty. Mam nadzieje ze tak sie stanie..

Powiedzialem co mialem powiedziec, czekam na komentarze czy bluzgi zalezy od was.

I prosze Was zebyscie nie pisali o mnie niczego czego nie mozna wywynioskowac z tego posta na przekór temu jak traktujecie Qel.
Damge jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.