28-08-2007, 18:43
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alex'ander
Co to ma być do jasnej cholery?? Tibia schodzi na psy. W swoich założeniach miała być PRZYGODĄ, miała pobudzać w ludziach żyłkę odkrywcy, cheć poznawania i odwage. A wy robicie z niej rozgrywke kontrolowaną. Kto szybciej i wiecej zabije potworów. Gotowi start, macie mapy z resp'em, nawet rozpiske po jakich kratkach trzeba isc zeby dojsc najszybciej. NO PROSZE WAS. Zmieniacie sens tej gry, a zarazem pozbawiacie graczy wspaniałej zabawy. Teraz jedyna brutalna rozgrywka są wojny. Bo tylko w nich nie działasz jak robot. Dlatego teraz jest tak duzo PK, BO TIBIA JEST NUDNA. Wiem co mówie bo jeszcze 4 lata temu było zupełnie inaczej, posiadała ona swoj klimat. Ludzie nie zabijali samemu hordy Demonow, a niedlugo pewnie powstanie na Tibi.PL taki temat. Jak przejsc PoI bez straty hp. Poczujcie to. Jest jeszcze wiele spraw, ale poprostu szkoda klawiatury. Moja flustracje na bank podzielaja wszyscy starzy gracze. Od teraz jestem pewny, zeby grac w tibie nie sa juz potrzebne umiejetnosci czy chocby lekkie wyteżenie głowy. Poprostu mozna przeczytac jak grac. To gra dla niedorozwinietych. Pozdrawiam zespól tibi.pl, ktorzy robia duzo, niestety nie w te strone co trzeba. LoL.
|
Dokładnie.
Ta mapa wygląda jak jeden wielki spoiler..
|
|
|