Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 23:25   #844
Ganic
Użytkownik Forum

Ganic's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Opole

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Top_Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 88
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
Ganic ma numer GG 3986790 Send a message via Skype™ to Ganic
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss Pokaż post
Tak Prowokacyjny post i ta wypowiedz Ocenia cie na 0 w inteligencji a nawet mniej kto prowokuje kogos wyzywajac jego dziewczyne ? Chyba tylko tacy idioci jak ty sram an twoja babcie najebala by mi to niech wpada :< Daj swoje imie nazwisko adres mzoe sie kiedys spotkamy z checia bym cie polamal dzieciaku z zabawkami.

Huj mnei to miales 70lv i co ? ja mam 129 i zadze tutaj a ty poszedles na candie co Ktos cie pobil w tibi i sie poplakales?!

Wes wy*******aj na Forum Candia popisac z noobami bo mnei krew nagla zaleje z dziecmi majacymi 150cm wzrostu.

idaj swoje pierdolone zdiecie skoro twierdzisz ze twoja babcia mi najebala chce sie posmiac z ciebie lamusku jak niedasz zdiecia to oznacza ze jestes
M.in:
1.Lamusem przestraszonym przez kolegow i mocnym w gebie przez internet
2.Ciota co tylko pisac potrafi i oceniac innych
3.I wygladasz pewnie jak ciota w okularach i dowartosciowujesz sie przez internet bo cie gnebia na dworzu.

(tkaie bedzie mialo o tobie zdanie troche osob jesli niedasz foty w nastepnym poscie i bedziesz mogl opuscic te forum bo niebede zwracal uwagi na twoje lamerskie posty)

A co do ciebie Vilum doswiadczylem takich i innych wyzwysk tylko z grona twoich kumpli wiec sadze ze to twoje przydupasy.

HAHHAHAHHAHAHHA BUEHUEHUEHEUHE MUAHUAHAUHAHAHAHAHHAHA BUEHEUHEUEHUEHEUHEUEHUEHE MHAHAHAHHA MWHAHAHAHAHAHHAHA
Ganic jest offline   Odpowiedz z Cytatem