Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2007, 23:27   #845
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss Pokaż post
Tak Prowokacyjny post i ta wypowiedz Ocenia cie na 0 w inteligencji a nawet mniej kto prowokuje kogos wyzywajac jego dziewczyne ? Chyba tylko tacy idioci jak ty sram an twoja babcie najebala by mi to niech wpada :< Daj swoje imie nazwisko adres mzoe sie kiedys spotkamy z checia bym cie polamal dzieciaku z zabawkami.

Huj mnei to miales 70lv i co ? ja mam 129 i zadze tutaj a ty poszedles na candie co Ktos cie pobil w tibi i sie poplakales?!

Wes wy*******aj na Forum Candia popisac z noobami bo mnei krew nagla zaleje z dziecmi majacymi 150cm wzrostu.

idaj swoje pierdolone zdiecie skoro twierdzisz ze twoja babcia mi najebala chce sie posmiac z ciebie lamusku jak niedasz zdiecia to oznacza ze jestes
M.in:
1.Lamusem przestraszonym przez kolegow i mocnym w gebie przez internet
2.Ciota co tylko pisac potrafi i oceniac innych
3.I wygladasz pewnie jak ciota w okularach i dowartosciowujesz sie przez internet bo cie gnebia na dworzu.

(tkaie bedzie mialo o tobie zdanie troche osob jesli niedasz foty w nastepnym poscie i bedziesz mogl opuscic te forum bo niebede zwracal uwagi na twoje lamerskie posty)

A co do ciebie Vilum doswiadczylem takich i innych wyzwysk tylko z grona twoich kumpli wiec sadze ze to twoje przydupasy.
Kiko , ja nawet nie znam tego koles "Rim'Krill" on nie odemnie
wiec nie wpadaj na mnie jakby to byl moj jakis kurwa kumpel bo nim nie jest okey?
Master Vilum jest offline   Odpowiedz z Cytatem