Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2007, 01:45   #38
Kuba_Lol
Użytkownik Forum

Kuba_Lol's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Domyślny

Jedno jest pewne,kto chce sie nacieszyc gra, nie bedzie tego uzywal,a kto poprostu jak najszybciej chce "przejsc" gre i stracic z niej radosc z grania to bedize wchodzil na programy tego typu..nie popieram tego lecz nie jestem az tak temu przeciwko,poniewaz kiedys sam z obawy na to ze zgine specjalnie wchodzilem na erig neta sprawdzic spoiler questa i obadac co jest w danym roomie...co prawda niszczy to troche radosc z gry ale w sumie wtedy wolalem przejsc questa niz zginac i martwic sie podwojnie.

Ogolnie chyba troche wam to zajelo,dziekujemy za poswiecenie czasu nam tibijczykom,ale naprawde nie jestem tego pewien czy to bylo potrzebne...

Ja np. tiqande ktora nie jest za duzo,gdy mialem mniejszy level zwiedzialem bez zadnych TE czy cos tam...poprostu zwiedzialem i sie bawilem,raz hydra wyleciala to bylo ciekawie i wogole,a teraz to poprostu kazdy moze spojrzec na mape i okreslic jak i co ma zrobic,troche to przykre,ale nie mamy na ot wplywu,a co do tibii to uptadowanie map i pare zmianek jest ciekawych,ale jednak tibia 7.6 byla chyba lepsza od tej teraz...

niestety uzaleznilem sie troche od tej gry i pogrywam...
zreszta z przyjaciolmi ,naprawde ciekawie jest czasami sobie pograc,gdyby nie oni to nie mailbym po co grac.

Pozdrawiam,
Kuba

To byla moja opinia,flame'ujcie mnie jak chcecie,Yo!

@Xavery

z Debicy jestes widze,znasz moze kogos z rodziny ca'pone?

sry for double

Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 29-08-2007 o 01:54.
Kuba_Lol jest offline