Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2007, 09:38   #156
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Wyobraź sobie, że ta gra nie polega wyłącznie na zabijaniu demonów solo.
A tak przy okazji, czy sorc (teraz lub nawet przed updatem) na 120 poziomie to sobie idzie solo na demony zarabiać?
zarabiac nie. ale solo bez wiekszych problemow ubic mogl. knight raczej nie.

Cytuj:
Przed updatem zadawałbyś pewnie mniejsze obrażenia (teraz głównie zależą od poziomu magicznego).
przed update taki sorc/druid walil po troszke wiecej z visa chociazby

Cytuj:
Nie podoba ci się temat? To wyjazd! Tak się składa, że forum służy do dyskusji i wypowiadania swoich opinii, nawet jeśli, o dziwo, nie zgadzają się one z twoimi, a nie tylko do śpiewania peanów na cześć update'u.
a pisal o czym? o kwiatkach na lace?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZenonRozbojnik Pokaż post
Jak powiedzial Gremlin

wiec na stare zasady masz 117% mocy, na nowe 110% btw przy takiej sile czarow ciezko walnac 65+ z viska
swoim druidem mam 64 lvl i 66 mlvl. zle nie jest...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Ja tylko 1 nie rozumiem ... Czy oni poprostu nie mogli obnizyc sile magą a zostawic w spokoju knightow i palladynów?
to by oznaczalo, ze update z wprowadzeniem manasow pol-darmowych byl nietrafiony. poza tym to by bylo nie fair, jesli by powrocili do poprzedniej idei manasa za 100 gp, z tego prozaicznego powodu, ze w ciagu tego roku czy poltora ludzie natrzaskali dzieki temu po 200 leveli. ktos kto by teraz zalozyl postac nie mial by takiego boosta jaki mieli sorcowie/druidzi przez ten czas... sorry vinetou, ale moze byc juz tylko gorzej ( czytaj - kolejne updaty beda oznaczaly coraz to wieksze obrazenia -> powoli zaczyna sie robic ots... )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Stoje w depo ank patrze biegnie Tras Lowe 220 ed wychodzi przed depo i walnol sd za 260 220 240 w 70 ek troche pogorszyli postracie magiczne?
1,5k hp na 100 lvl Rzeczywiscie ciota.
a niech teraz ten knight zabije tego druta przy pomocy broni. wez 2 przypadki - przed i po update. przed update knight mogl takiego ed "cmoknac w pompe", a teraz juz jest troche bardziej wyrownana walka ( za wyjatkiem tej roznicy w lvl'ach ). poza tym obrazenia sd sa obrazeniami fizycznymi, wiec im lepsza zbroja, tym mniejsze hity.

aktus jest offline   Odpowiedz z Cytatem