No dobra co umiem to powiem
1. Mana ci rośnie ze zwykłym levelem ale mlv zobywasz spalając ją czyli uzywając czarów jak spalisz odpowiednią ilosc many to dostaniesz mlv.
2.To nie jest zależne od konta, jak chcesz czary ofensywne (zabijające) to magiem a jak chcesz leczyc i zdobywac kase na Uh'ah to druidem te dwie postacie nawzajem sie uzupelniają. Ale jak masz PACC poleciłbym maga bo na wysokim levelu i mlv ma "ulimate explosion" a jest to czar taki że ho ho a druid może tylko o nim pomarzyc.
3. Czy w każdym budynku to nie wiem bo nie sprawdzałem (też jestem początkujący) ale są to chyba sklepy i na pewno miejsce z depo (nie umiałem tam wejsc gdy byłem po walce).
4. To właśnie jest depo. Proponuje ci zbliżyć sobie mapke na maksa i poszukac takiego jakby budynku z przegródkami tam właśnie jest depo.
Są to takie jakby skrzynie które otwierasz i wrzucasz swoje przedmioty. Tylko ty możesz zobaczyć co trzymasz w skrzyni i obojętne jest do której z tych wszytkich zaglądniesz pokazą sie tylko twoje przedmioty.
5. Szczerze to nie wiem bo nie znalazłem żadnego sprzedającego orka (a tak na marginesie to ten język na czym masz napisany na zwoju czy na czymś innym, bo lepiej korzystać np z tego forum tu gdzieś jest opisany język orków).
6. Jeżeli przejdziesz z Rook'a na Mainland i wybierzesz sobie jakieś miasto np. Carlin to oczywiście w świątyni (aha depo jest jakies 2 budynki na lewo od świątyni w Carlin).
7. Nie mam pojęcia nie próbowałem.
|