Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2007, 16:46   #14
Skrobi
Guest

Domyślny O fak Jestem kłamcą...

Bracia i Siostry.

Nigdy nie zakładałem konta na tym forum (tylko je czytałem ) ale widzę, że czas coś zmienić otóż SZANOWNY PANIE DETEKTYW dla rozjaśnienia twojego tępego łba:

*Magrorth- Strachliwy-Tomasz był moim Rl BRO- tzn ( jakbyś nie wiedział że sie znamy z rla) więc nie mógł CI powiedzieć jakie posiadam Noob chary, Main chary , Pk chary , Rook slayery. Więc nie spekuluj że moim pk charem jest Sir Shimur.
To był kiedyś mój Rl ( razem nawet zakładaliśmy nasze konta ) lecz po tym jak nie zdał do nastepnej klasy postanowil go sprzedać.

Cieszy mnie osobiście że zostałem postawiony razem koło Celi i Vury hahaha

PS:Suki Of Nebula ( wiem że to ty wypisujesz te ścimy bo nieraz mi o to trułes dupe PP) zacznij GRAĆ- wygrywać- zdobywać lvle - może wtedy nie bedzie Cie żal dupe ściskał.

*** Może ja jestem jednym z najwiekszych kłamców tego serwa ( tego nie wiem ) ale jedno wiem na 100% ty jestes NAJWIEKSZYM NAABEM TEGO SERWA ) hahaha ;D CyA ( staraj sie bardziej, a jak sie kapniesz kto jest moim prawdziwym pk charem daj cynk, zamiast pekować z manhatanem znajdz sobie lepsze zajecie). detektywem i tak nie zostaniesz ;D
  Odpowiedz z Cytatem