Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2007, 20:14   #599
Exliske
Guest

Domyślny

Witam
Mam problem odnosnie servera... nie tyle jaki wybrac ale...
obecnie gram na infernie i dosyc ladnie mi szlo [60lvl~ w miesiac i troche...wiem za duzo gram ] ale jak ktos gra na infernie to pewno wie ze ostatnio sie tam troche popier* ... I ze trwa wojna a mi to nie jest na reke tym bardziej ze moje skille pvp sa... no potrzebuja dopracowania .

I poszukuje teraz nowego servera, zaczolem grac na morganie i zaskoczylo mnie [nie?]pozytywnie to ze duzo tam polakow... ale slyszalem tez ze jak sie juz wbije 100 lvl to sa jakies silniejsze gildie ktore pomoga mi wrocic do nizszych lvli... nie wiem czy to prawda ale jezeli tak to szkoda mi czasu...bo nie zamierzam do konca zycia zostawac na 99 lvlu bo jakims nabkom sie to nie podoba .

Kolega polecil mi tez grimere mowil ze to w miare pozadny server...
No i moje pytanie [do tych co graja na morgania i maja jakas wiedze...a nie 8lvl i 10gp] czy to prawda ze na morganie taki rozp*erdol?
Jezeli ktos gra na grimerze czy moglby powiedziec jak tam jest?? [I moze dac p seta na poczatek choc wystarczy mi sama informacja o sytuacji tam]... a jak ktos gra na innych serverach to polecic cos(?) ale tylko normal pvp...zadne non albo enforced [choc tu duzo do wyboru nie ma skoro inferna odpada ]

...no i oczywiscie zeby malo ludzi bylo na serverze to by bylo bosko
  Odpowiedz z Cytatem