Cytuj:
Ale w sumie masz trochę racji, Baronie.
|
Nope, zapewne nie mam racji - to tylko Ty tak sadzisz. I, o ile znam to forum, jesli ktos moja wypowiedz przeczyta zaraz nieudolnie postara sie mi wpoic, ze rzeczonej racji nie mam...Co jeszcze bardziej utwierdzi mnie w przekonaniu, ze uzytkownicy tego forum w grubej wiekszosci ssa.
Cytuj:
Właśnie inwencja twórcza i odpowiednie dobranie kształtów rozmieszczenie i wyrysowanie, żeby przypominały co mają przypominać i to w 1024 pixelach i w tak prymitywnym programie jak Paint- to DOPIERO jest artyzm!
|
Dupa tam nie artyzm. Co jest piekniejsze - avatar smoka, stworzony w rozdzielce 120x120, przedstawiajacy jedynie glowe smoka, ale dokladnie, z porzadnym cieniowaniem, odblyskami, luskami i takimi tam duperelami, czy badziewiasty "dragun" z Tibii? Co jest ladniejsze - grafika chocby Monkey Island, albo Ksiaze i Tchorz, albo tu_wstaw_jakakolwiek_oldschool_przygodowke_z_grafi ka_2d, czy w wiekszosci badziewiaste grafiki 32x32 wysylane na forum? Co jest w koncu ladniejsze - obrazek, ktory w rozdzielce 640x480 nie pozostawia watpliwosci co przedstawia, i zachwyca szczegolami oraz detalami, a co dzien odkrywasz nowy, niezauwazony wczesniej jego element, czy moze kompletne barachlo w rozdzielce 32x32, ktore przypomina ni psa, ni wydre, a autor probuje Ci wcisnac ze to nowy hiper-kuper-duper vampajer i trzy czwarte armor?
Cytuj:
Stare Ale Jare, dużo mówi to coś ...huh ?
|
Nowe, ladniejsze. Mowi Ci to cos ....huh?