Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2007, 20:46   #11
Radeko25
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: -brak-
Świat: Unitera
Poziom: 36
Skille: 56/52
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumb Pokaż post
Co do tych 80% zadowolonych...
Sądzę że w czasie gdy była robiona ta ankieta sorki i druty nie byli już obecni. A nawet jeśli byli to zagłosowali na TAK tylko dlatego że już grają palkiem lub knightem. Mi też podoba się letni update. Porzuciłem swojego 43 sorca, gram teraz palem i mam już 40 lvl...

Co do tych 20% niezadowolonych...
To głównie sorki i druty powyżej 80 lvl którym przerzucenie się na inną profesję nie odpowiada
Wspieramy was
Powiem jedno: NAUCZ SIĘ CZYTAĆ!!!! Tam jest napisane, że 80%graczy podobają się nowe tereny, a nie osłabienie sorków i drutów. A poza tym wcale nie jest zła ta cała balansacja. Do 70lvl wcale nie widać zmian, jest nawet lepiej(wiem bo sam miałem sorca po upie), a 90% z was nie ma nawet 50lvl. Fakt: mogli zostawić postacie magiczne w spokoju, ale chcieli zrekompensować "stracony" czas knightów i palków. Bo co to było jak paladyn o 30leveli lepszy od sorca bił 2razy słabiej i drożej? Więc nie płaczcie nad updetem tylko czekajcie na nowy, bo jeśli jest tak źle to ClipSoft to naprawi. Jeśli chcecie komentować mo post to prosze bardzo: mogę przyjąć troche krytyki, w końcu forum jest po to by poznać opinie różnych osób.

@up Przeczytajcie jego post, bo dobrze gada. Po 1: jak sorcom i drutom ażżżż tak ciężko się gra to idźcie se grać w co innego. Po 2: też uwarzam,że faccom się nic nie należy(choć sam nim jestem), bo przecież cipy nie mają z nas kasy.

Ostatnio edytowany przez Radeko25 - 29-08-2007 o 20:52.
Radeko25 jest offline