Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2007, 23:22   #35
Leonio
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
A kogo masz na myśli mówiąc wspieramy? Bo ja nikogo nie wspieram. ;P

I bardzo dobrze. To jest najlepsza rzecz jaką robi Cipsoft, że nic wam nie daje.
Podniecasz sie ze masz PACC? Bo ja nie widze roznicy miedzy graczami FACC a PACC więc nie mów ,,wam" bo Facc to inna rasa ludzka nie jest. Noobek jestes i tyle. Zacznij chodzic do szkoły i naucz się składać porządnie zdania a nie wypisujesz ,,To jest najlepsza rzecz jaką robi Cipsoft ,że nic wam nie daje" jaką robi Cipsoft że nic wam nie daje ?! Gramatyka ciołku!
I naucz sie kultury bo mamusia cie nie nauczyła. Pewnie sam jestes polskim tibijczykiem których tak nie
lubisz. Pozatym mam racje każdy mi to przyzna ,a że ty myslisz inaczej to ci penis w odbytnice i tyle.
Ja nie moge patrzec jak ktoś wydaje kase zeby lepiej móc grać w kwadratowym swiecie dzieci neostrady dlatego jestem NIEGRAJACY i zrobiłem dłuuuga przerwe sobie.
To że ktoś nie ma PACC to nie znaczy że jest ciota ,biedak,noob i wszystko co złe tylko to ,że np nie chce wydawać kasy żeby pograć w kwadratowym swiecie albo jej nie ma bo w polsce kasa na chodnikach nie lezy. Jedyne co traci to tylko te pare wysp ,brak mozliwosci kupowania domku i mozna by wymieniac w nieskonczonosc ALE TYLKO W KWARDATOWEJ GRZE TIBIA!
PS.
Aktualnie gram w SAMP z kumplami chcesz sie przyłaczyć ? wejdz na www.gtasite.pl i ściagnij najnowsza wersje modyfikacji SA multiplayer z dzial download . Musisz posiadac zainstalowane GTA San Andreas.
Gram tez w Martial Heroses Oficjalna strona fanów to www.doon.pl mam warriora 46 lvl a moj nick to Fred. I pamietajcie WSZYSTKO JEST LEPSZE OD TIBI!

Ostatnio edytowany przez Leonio - 30-08-2007 o 00:07.