Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn
To se kup PACC pff kogo obchodzi jakis pasozyt z FACC... Jedynie podoba mnie sie to ze jest duzo takich osob jak ty i mi respa zwiekszaja 
|
Podoba ci sie to? Bo ja nielubiłem gdy mi się ktoś na respa wbijał nawet zaciekawiła mnie twoja wypowiedz, bo jeszcze nikt nigdy mi respa nie zwiekszył wręcz przeciwnie.
Ja już w tibie nie gram , mówie o sprawiedliwości w tej grze.Niedługo bedziesz mógł sobie pograć w kwadratowym swiecie jak bedziesz płacił abonament miesięczny + PACC bo jak tu grac tylko na mainlandzie co?
Według mnie to jest ucisk strony biedniejszych graczy .
Nienawidze graczy z PACC ( nie to nie jest zazdrosc) gdyż oni sie smieja nawet na rooku jak gracz Facc nie moze przejsc na premium area to on juz go wysmiewa i krzyczy ze on biedny noobek i musi szczury w domu w*******ać bo nic innego w chałupie nie ma... ale sa gracze którzy maja w dupie to wszystko i nawet PACC maja a bogaci byc nie musza bo co to za sztuka isc i np ulotki rozdawac w wakacje? Ja tam nie chce wydawac kasy na cos co mi sie za jakis czas skonczy i to jeszcze placic za gre! Gra powinna sprawiać przyjemnośc a nie przypadki bicia matki krzeslem czy siedzenia 10h na dzien . W Tibii tylko lvl sie liczy ta gra klimatu nie ma i nigdy nie miała ani miec nie bedzie. Wydawać kase na tibie ukochaną grę wszechstronnych niedouczonych 12 letnich dzieci neostrady to najwieksza głupota jaka widziałem!!!