Tibia.pl SAMA USTALA WYNIKI KONKURSU!!!
Witam was wszystkich chciałem poinformować iż dostrzegłem pewnych nieprawidłowości w serwisie sms.tibia.pl, początkowo zauważyłem że ja nick feerox świat unitera, wygrałem pacca za najwięcej sms co 3 dni w dniu 29.08.2007, więc ucieszony piszę do kolegów po koleji, no oni ucieszeni gratulują mi aż jeden z nich piszę: "ej jak wygrałeś przecież piszę syjn a nie feerox", po 1 min następny pisze "co ty nie wygrałeś, a do tego weź zobacz skasowali dane kolesia z 26.08 i też tam wpisali syjn!!" No ja patrze na serio w obydwu datach jest napisane "nick: syjn świat: arcania", po kilku min naprawili swój błąd by więcej osób nie zauważyło tego i syjna dodali do 29.08 tylko a poprzedniego przywrócili, lecz do tej pory feerox nie wrócił na swoje miejsce tylko jest jakiś SYJN.Oczywiście napisałem do Bosala o tym, no cuż żeby sprawa nie została stłumiona piszę to także i tu, oraz szukam kolejnych świadków którzy zauważyli jak tibia.pl zmieniała dane... Jeśli jesteście takowymi piszcie na gg: 7767651.
|