@ Leonio
Na początku myślałem, że wkurzasz się, że nie masz pacc. Po przeczytaniu posta uważam, że po prostu nie lubisz Tibii.
Ale zbyt ostro pojeżdżasz po kolesiu, który i tak nie ma racji.
Mam knighta, mogę używać każdy nowy item. Z mino maga leci nowa maca. Zwiększył mi się best hit o jakieś 20%. Dodali wyverny, DC i zabezpieczyli je GS'em, odświeżono wygląd sporej części Maina. Przyspieszono trochę respy (moje własne odczucie).
To ma być nic?
Cytuj:
To se kup PACC pff kogo obchodzi jakis pasozyt z FACC... Jedynie podoba mnie sie to ze jest duzo takich osob jak ty i mi respa zwiekszaja
|
Jakby ktoś nie wiedział, to expiąc w Tombach nie przyjdzie do nas FACC, a każdy zalogowany gracz przyspiesza respawn, więc każdy FACC to free exp dla pacc.
Cytuj:
krzyczy ze on biedny noobek i musi szczury w domu w*******ać bo nic innego w chałupie nie ma
|
Uogólnianie jest złe.
Ps. Też nie mam pacca, ale jak chcesz to mogę CI kilka szczurów wysłać, bo tego u mnie dostatek.
Cytuj:
W Tibii tylko lvl sie liczy ta gra klimatu nie ma i nigdy nie miała
|
Mit czy nie? Ja słyszałem, że gdy nie było huncenia dragów na 30 llvu, to z nich spadały fire swordy i jakoś nikt nie PGował na nich, żeby dorobić lvl, kasę i być władcą servera, który wyżywa się na innych, gdy mama nie zrobi kanapki z ulubionym dżemem.
A jak zostaniemy kolegami, a potem kupię PACC?
Cytuj:
Wydawać kase na tibie ukochaną grę wszechstronnych niedouczonych 12 letnich dzieci neostrady to najwieksza głupota jaka widziałem!!!
|
Ranisz moje uczucia.
Cytuj:
Odpierdol sie od sorków i druidów. Masz problem? To sam zacznij grac sorkiem albo drutem albo poczekaj pare update aż sorcowi zostanie fireball a druidowi Ih to wtedy sie odczepisz? Pewnie nie bo ci znowu te 20hp wiecej zabierze co?
|
Moja własna sugestia:
Czy wiesz, że ta odpowiedź wygląda jak prowokacja idioty, który pojeżdża po kimś, a potem daje do zrozumienia, że myśli tak samo?
Cytuj:
Mi sie tam update podoba... Ale po tym co przeczytałam w wypowiedziach niektórych to żal Szczególnie tych co mają PACC i co uwazacie sie za lepszych ? a FACC to pasożyty jak to ktoś nazwał?! Nie no bez przesady ja gram dla przyjemności a nie po to żeby 90 zł w błoto tak naprawde wyrzucić:/
Dlatego sądze że FACCom też należą się jakieś bardziej udostępnione miejsca,potwory ....itp bez kupowania PACCA! Pozdro 600!
|
Dlatego, że ludzie nie chcą włożyć nawet złotówki w grę uważasz, że powinni coś od tej gry dostać (a dostają!)?
A teraz postaw się na miejscu kogoś, kto wrzuca w błoto 90 zł i patrzy, że wcale nie ma tyle, ile by się należało.
A używając argumentacji takiego bzdurnego typu -> "knight ma fri hity"
Można dojść do tego, że 0zł/90zł=0 i tyle % z możliwości PACCA powinien miec FACC. (ale kto kupi PACC'a na żywca? gdyby nie było FACC, ja o Tibii zapomniałbym już 3 lata temu).
Cytuj:
nierozumiesz neo kidsie ze mu chodzilo o to ze za free udeza niemusi zuzywac zadnych boltow many czy run ... dalej nierozwine tej wypowiedzi domyslcie sie co mam na mysli
|
Expisz na potworach bez loota lub dziadostwach typu troll i knight nie ma żadnych nakładów na taki exp, a sorc/druid spala manę z różdżki, a palowi to już w ogóle łamią się speary.