Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2007, 02:11   #52
Esign123
Zbanowany

Esign123's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Hummm jakby to ująć, na początku tematu było fajnie teraz zaczęły się dzikie kłótnie. Może już tak nie jest, ale po 4 stronie odechciało mi się czytania.
Nie miejcie żalu ja nic nie mam do was, każdy świadczy o sobie. Jak ktoś powie że kocha pacca a facce to nooby to o nim świadczy a nie o was dlatego ignorujcie typa. Ja mam pacc i szanuje ludzi którzy ciężko expia na zatłoczonym mainie (są na szczęście wolne miejsca gdzie nawet pacc czasem może poexpić)... nie wspomnę faktu że dostają... nic. Cóż taka polityka cipsoftu. Ktoś wspomniał jeszcze o podwyżkach pacców. Wydaje mi się że będą... jak coś jest popularne to przeważnie drożeje.

A propos tematu:
Up mi się podoba. Grałem Rycerzem a przerzuciłem się na maga i nie narzekam, wręcz przeciwnie mi się podoba. Arena to ciekawe rozwjązanie. W kąńcu można zaimponować w całkiem całkiem sposób.
Lodowe wyspy?... Są całkiem spoko (pomijając fakt że byłem na nich 4x~~). Ważne że luźniej się zrobiło.

Jedyne co pozostało nam tibijczykom... to oczekiwanie na zimowy up. Ekonomia pewnie wszystkich pocieszy, a pomysłowości cipsoftu i nasze pomysły pewnie stworzą lepsza tibie (chociaż i tak jest spoko- w końcu gramy).

Sorka za błędy, ale pisarzem nie jestem. Pozdro.
Esign123 jest offline