O no no kto by sie spodziewal towarzystwa o 2 nad ranem...
Spać mi sie chce z troszka ale pogadac zawsze mam czas w końcu uwielbiam dyskutować...
Prosze szanownych panów (czy panie) o nie tak drastyczne wręcz napieranie na mnie bo sie czuje jak Andrzej Lepper w sejmie ,a to nie jest chyba przyjemne...
ktoś tu napisał ,że chyba tylko mi sie zdarzaja przypadki obrazania mnie przez PACC
no cóż...
Gdybyś poszla do Dark Cathedral na Neranie (polecam mozna sie posmiac) to bys zobaczyła czy tylko mi sie to zdarza

albo udaj ze nie masz pacca i exp sobie normalnie jak pan premmium przyjdzie i ci zabije potwory to jak z nim ,,podyskutujesz" to zapewne usłyszysz ,,morda psie bo łancuch skróce"

tak właśnie niestety jest...
Ktoś inny napisał że ja PACCa zazdroszcze innym

no cóż...
ja szanowny panie mam w dupie graczy z PACC czy FACC bo w inne gierki gram ...
wspomniałem tylko (co nie oznacza ze sie mnie to tyczy) że gracze FACC tez cos powiini od biedy dostac w tym update.W koncu PACC ma 5 nowych wysp ,czary i jakby nie patrzec potwory ,addony to troche w porównaniu do tego co dostali FACC duzo...hmm czyz nie?
jeszcze inny użytkownik napisał że edycja nieboli i po co tu reklamuje inne gry
no cóż...
m.in po to że jak sie jakiemus FACC (lub PACC) znudzi ten update i mu sie grac nie bedzie chcialo to moze zawsze spróbować troche odmiany i poczekac do zimowego co nie?
Tak wiem że na to osobny dzial jest i przepraszam za to ze tu to umiescilem ale tamten dzial jest juz chyba rzadko odwierzany z drugiej strony Martial Heroes ma grafikę zupełnie jak metin2 czy mu online (ach ten abonament) i jest zupełnie bezpłatne oraz dostepne dla WSZYSTKICH graczy nie ma podziału na bogatszych i biedniejszych oraz istnieje system duel battle czego moim zdaniem w tibi brakuje baaardzo...
Zas San Andreas multiplayer posiada (dla niewiedzących) opcje wsiadania do samochodu jako pasazer i strzelania z niego technika drive -by gdy inny gracz prowadzi woz oraz opcje zarabianaia pieniedzy stunt jump i rozne typy rozgrywek ,a podane przeze mnie strony pomogą nie jednemu nowemu stać sie wyjadaczem...
Ja Pacc moge miec zawsze ale strasznie mnie wkur**a gdy widze jak Cipsoft upokarza graczy FACC przeciez to nie są psy to tez są gracze i też im się cos należy no nie? a co dostali? odmieniony wygląd Foldy? phi...
Zreszta jako ze jestem niegrajacy czyli że mnie juz tibia przestala sie podobac (te ciagle free itans plz,twoj stary to...,ty noobek jestes) nie musze byc ani FACC ani PACC zato pozostane Leoniem użytkownikem tego forum
Jako ze myśle iż ta kłótnia wszystko wyjaśniła wnosze o jej zakończenie i pozwolenie innym użytkownikom wypowiedziec swoje zdanie na ten temat.
I kto powiedział że przez rozmowe do niczego sie nie dojdzie?