Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2007, 10:30   #60
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Allwissend Pokaż post
ja nie mam pacca i co? dla facc niczego nie bylo w updacie. no chyba ze bronie ale je tez mozna zdobyc tylko na lodowych wyspach.

rozumiem ze po jest pacc ale chociaz troche mogliby dac dla faccow
Nastepny pasozyt proponuje takim po 5 pkt karnych za posty typu te lub "pacc ma all a facc nic dajcie np ank facc plxplxpxlplxplxplxplpxlpxlplxpxlxlplplxplxplxplxpl pxlpxlplxplxp my nie mamy nic ! my mamy tylko Demonie ab trolle zamek ab kopalnie gsy poh dragi/dle dk hell gate ef of mintawalin"

to jest juz zenujace ile tych pasozytow tu siedzi :S

Powiedz mi jeszcze 1. Idziesz do salonu komputerowego tam komputer wyczes sluchafony jak dzwony empetruchy tibijkie karciochy pamieciochy i co? chcesz go nie? Ale myslisz ze za freee cos dostaniesz? za free to mozna wpierdol dostac. WIEC STOP PASOZYTOM
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline