Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius--
Nastepny pasozyt proponuje takim po 5 pkt karnych za posty typu te lub "pacc ma all a facc nic dajcie np ank facc plxplxpxlplxplxplxplpxlpxlplxpxlxlplplxplxplxplxpl pxlpxlplxplxp my nie mamy nic ! my mamy tylko Demonie ab trolle zamek ab kopalnie gsy poh dragi/dle dk hell gate ef of mintawalin"
to jest juz zenujace ile tych pasozytow tu siedzi :S
Powiedz mi jeszcze 1. Idziesz do salonu komputerowego tam komputer wyczes sluchafony jak dzwony empetruchy tibijkie karciochy pamieciochy i co? chcesz go nie? Ale myslisz ze za freee cos dostaniesz? za free to mozna wpierdol dostac. WIEC STOP PASOZYTOM
|
Ty sobie ubzdurałeś że tibia to gra dla tych co PACC mają?
Można tak pomyśleć gdy zobaczy sie ogrom możliwości PACC
ale ci co premmium nie są też grają i tez musza mieć z tego jakaś przyjemność bo w koncu by w to nie grali co nie?
Ale masz racje rób tak dalej ,a niedługo kolejne update bedą robione kiedy liczba kupowanych PACC przekroczy wymagana liczbe do update.
Moj kolega jak go poznałem (ma PACC) miał 13 lvl .Teraz on ma 40 lvl choć nie minał tydzień i to ma być dobry gracz? NIE NIE ja jeszcze nie spotkałem zadnego high lvla bez PACC co oznacza że nie sztuka wbic 50 lvl bedąc premmium.Nawet Sunrise ma PACC a ciekawe ile by 102 lvl na FACCu robiła?
Pozatym ja bym tobie proponował 5 pkt karnych za obrażanie graczy słowami pasożyt itp.
Gdy ci sie PACC skonczy pewnie kupisz nowy a gdy przestaniesz grać to bedziesz żałował całej tej kasy ,z która tyle rzeczy w rl mogłeś zrobić ,a która poszła na kupno PACC.
Jeżeli Cipsoft bedzie tak dalej robił to powinien wpisać w dziale download takie słowa You must buy premmium account or bye...
Aż nie wierze że Cipsoft ma czelność jeszcze umieszczać możliwośc kupna PACC do gry która w rzeczywistości jest tylko poruszajaca sie bitmapką bez zadnych dzwieków. Jak ktoś płaci to ma prawo wymagać co nie?
Cipsoft woli za to dodac kilka innych bitmapek i piskeli jeżeli im jeszcze za to zapłacisz .Tak zapłacisz za taki szit.Za to uzanli że dzwięk w tibii nie potrzebny.A szcześciaz który wygral dsl wygrał je właśnie dzieki wam bo bez waszych 99 999 Premmium Account nie byłoby 100 000 co nie? Powinniście miec swiadomośc (mówie do graczy PACC) jak was Cipsoft skrzywdził dając nagrode tylko jednemu graczowi na Titani przez co na tym serwerze zapewne niedługo wybuchnie wojna o dsle ponieważ zawiść ludzka nie zna granic a sam gracz ,którego kumple chca zabic drugimi postaciami jeszcze raz rooka obejrzy..
Dlatego nie gram w tibie bo to bezgraficzny szit bez dzwieku bez klimatu bez duszy która powinna być w każdym szanujacym sie MMORPG.A w dodatku gracze tej bitmapki wcale gry nie umilają (nie wszyscy ale wystarczająca wiekszość)
Pozatym za free to ty możesz komuś laske oje**ć