Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2007, 13:37   #76
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

@Leonio
Co do gnijących potworków to się zgadzam bo sam niedawno przez to straciłem DSM jak jakis noobek nawrzucal na mojego Dragon Lorda śmieci. Chociaz moim zdaniem wystarczyło by wprowadzić system który oprócz przesuwania potworów i otwierania ich przez 10 sekund uniemożliwi rzucenie czegokolwiek na ich martwe ciała. W takim czasie gracz który zdobył całość lub wiekszość doswiadczenia mógłby bez problemu zdobyć należny mu łup z potwora. Natomiast jeśli chodzi o rzucanie śmieci na depo to raczej bez sensu tworzyć takie ograniczenie gdyż wówczas nie można by było nic na depo polożyć, bo wszystko to by po prostu znikało, więc skoro nic nie może na depo leżeć to po co ktoś miałby tam rzucać śmieci
Generalnie jesli chodzi o update to mi osobiście bardzo sie podobał, chociaż magowie mogą czuć sie pokszywdzeni, nie dziwie im się, jednak zmiany były potrzebne. Być może gracze magicznych profesji uważają, że lepsze by bylo odpowiednie zwiekszenie siły rycerzy i palladynów bez obniżania siły magów, tylko trzeba sobie zadać pytanie, czy np palladyn zadający obrazenia po 400-600 albo rycerz uderzający z dobrej broni za 500 nie byłby zbyt poteżny? A właśnie takie ciosy musieliby zadawać jeśli chciano by ich zrównać z magami czy druidami. Reasumując - moim zdaniem dobry update i bardzo dobre zmieny jeśli chodzi o balans profesji (w końcu szanse na zdobywanie poziomów się wyrównały...).