Cytuj:
Podniecasz sie ze masz PACC? Bo ja nie widze roznicy miedzy graczami FACC a PACC więc nie mów ,,wam" bo Facc to inna rasa ludzka nie jest. Noobek jestes i tyle. Zacznij chodzic do szkoły i naucz się składać porządnie zdania a nie wypisujesz ,,To jest najlepsza rzecz jaką robi Cipsoft ,że nic wam nie daje" jaką robi Cipsoft że nic wam nie daje ?! Gramatyka ciołku!
I naucz sie kultury bo mamusia cie nie nauczyła. Pewnie sam jestes polskim tibijczykiem których tak nie
lubisz. Pozatym mam racje każdy mi to przyzna ,a że ty myslisz inaczej to ci penis w odbytnice i tyle.
Ja nie moge patrzec jak ktoś wydaje kase zeby lepiej móc grać w kwadratowym swiecie dzieci neostrady dlatego jestem NIEGRAJACY i zrobiłem dłuuuga przerwe sobie.
To że ktoś nie ma PACC to nie znaczy że jest ciota ,biedak,noob i wszystko co złe tylko to ,że np nie chce wydawać kasy żeby pograć w kwadratowym swiecie albo jej nie ma bo w polsce kasa na chodnikach nie lezy. Jedyne co traci to tylko te pare wysp ,brak mozliwosci kupowania domku i mozna by wymieniac w nieskonczonosc ALE TYLKO W KWARDATOWEJ GRZE TIBIA!
|
Ja się nie podniecam, że miałem pacc. Co do kultury to przeczytaj swój post. I nie napisałem, że ktoś bez pacca to ciota wiec nie wiem skąd ty to masz. Nie pasuje ci moja gramatyka? Mi twoja też. Myślisz, że ja mam na pacc codziennie? Dużo musiałem sobie odmawiać, by go kiedyś kupić. A jak mi jakiś facc płacze, że to niesprawiedliwe to co? Uważasz, że to by było sprawiedliwe gdyby ktoś kto płaci i nie płaci dostawalo tyle samo to było by ok?
Na jakim ty żyjesz świecie?
Nigdzie też nie pisałem,że uważam facców za gorszych od pacców. Większość mojej gry w tibie grałem na faccu.
Cytuj:
P.S
Szkoda Bloodwin ze nie grasz w martial heroes mail bys dupe strzepana
|
A co jesteś drugim Nostradamusem, że wiesz takie rzeczy?