Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GallAnonim
w 100% sie z toba zgadzam lamusini. W*****a mnie jeczenie noobkow o open battle ja was nie rozumiem co was to interesuje i tak gnebicie te roty czy dwarfy, moze czekacie na open battle tylko po to zeby pozbierac loot z ludzi ktorzy padli. Zamiast pierdolic jeden przez drugiego pomoglibyscie rozjebac dpft bo kazdy wie ze ich wladza nikomu sie nie podoba no chyba ze asslickersom;] a jezeli uwazacie, ze stanie pod depo i krzyczenie tekstow w stylu hail DPFT wygracie etc pomoze wam w podlizaniu sie to jestescie w bledzie. Sam dziwie sie jak sf daje sie traktowac przez dpft dzisiaj bylem swiadkiem kiedy wiglasek bodajze nie zszedl z mostku zamiast go poinforomowac to dpft zaczelo go na*******ac ;] nie no madrze ;] ale co tam;]. Zreszta duzo bylo takich sytuacji. Nawet mialem pare rozmow na prv i gildia dpft rowniez twierdzi ze sf to cioty... no ale coz kazdy ma swoj wybor chcecie pomagac dpft pomagajcie jednak pamietajcie ze jak wygramy ta wojne to sf bedzie mialo bardziej przejebane niz cale te dpft za te wszystkie czasy lizania pizd ;]
|
"Ze jak wygramy"?? lol ?????? nie ma takiej opcji, wierz mi
Nie proboj przekonywac Sf zeby odlaczyli sie od Dpft bo ci sie to i tak nie uda, zreszta nikt im nie kaze byc razem z dpft, chca to moga odejsc, ale widocznie wola inaczej niz tego ty pragniesz