Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2007, 09:20   #462
neda666
Guest

Domyślny

No i w pełni kolesia popieram ! Też byłam noob, bo na początku nie grałam dla siebie tylko dla innych, ale teraz gram tylko dla siebie, nie gonie za expem, chociaż niektórzy myślą, że mój niski exp świadczy o tym, że mało gram. Nie wiem jak jest na innych serverach, osobiście gram na Selenie i przyznaje, że w 90% zabijają się nawzajem Polacy. To mnie najbardziej wkórwia, bo jeśli chcą zabijac i czerpac z tego przyjemnośc, po co wchodzą na takie servery? Niech założą postac na pvp enfo, tam mogliby przynajmniej z zabijania czerpac większe korzyści. Ktoś siedzi kilka godzin, męczy się żeby zarobic lub nabic lvl, wkłada w to jedynie swoją pracę, a jakiś polski noob, który myśląc,że ma wyższy lvl może podbic cały świat, zabije go. Mało tego - Jeśli ktoś się jakkolwiek postawi, znów zostanie zabity. Bo przecież taki to ma swoich ,,ziomów" którzy zyc nie dadzą. To już zaczyna byc chore! Ostatnio nie mogłam nawet nigdzie expic, bo wszędzie czekali pk. Oczywiście 3/4 Polaków (bo nie wiem jak jest z innymi) zakłada sobie drugiego chara, którego ma od zabijania. To już w ogóle idiotyzm... Rozumiem, żeby zabijac jeśli ktoś na to zasługuje, ale nie kogoś kto nic nie robi i po prostu gra. Założyc postac na serverze non pvp też nie jest łatwo, bo oczekiwanie na zalogowanie i przepełnione servery są trudniejszą przeszkodą. A zresztą - po co druga postac, wystarczy mniej pk ;/ ...takie moje zdanie, popieram Twojego posta, prawie wszyscy polacy to nooby...bo o chamstwie nie wspominam...

Pozdrawiam
  Odpowiedz z Cytatem