Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PhoenixNH
Co do balansowania profesji, to moim zdaniem w tej chwili jest zupełnie ok (Gram sorcem, żeby nie było - przeszedłem z Palla na Sorca PO UPDACIE).
|
bla bla bla takich głupot dawno już nie słyszałem. Ocknij się hity z assasin stars wchodzą po ~700+ przy czym koszt takiej jedej gwiazdki to o ile dobrze pamiętam 400 lub 450

<-- i jeszcze sie żalitaki pall że to drogie nah. Chyba jeszcze część gracze nie pojęła że taka gwiazdka nie psuje się po jednym rzucie i w efekcie wychodzą dużo taniej niż sd które magowie musza kupować od inych graczy x(.
Co do balansacji to uważam że mimo wszystko dobry jeżeli chodzi o paladyna, ale z najtem to przesada. Podchodzi raz do mnie taki ~115 ek i wali mi z tak od niechcenia hita nic nie mówie ze zjechal mi 140hp jednym ciosem. << I to ma być uczciwe?? Jedyny wydatek knighta na huncie to Uhy a sorca
manasy sd i uhy <<<jak sobie wchodzi 80 sorc na utamo vite to powiedzmy ze stracil 1k many << teraz musi "wychlac" 10 manasów >>koszt 550gp koszt "wyuhania" najta 300gp (2 uhy). żal można dlugooo jeszcze pisac ale zamiaste tego ide bić lvl. Bb