Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2007, 12:14   #98
abis nemo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 06 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dream Squad
Świat: celesta
Poziom: 101
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leonio Pokaż post
Ja tam nie naleze do tych 80% zadowolonych dlatego,że

-FACC nie dostal niczego nowego, a PACC nowe addony,ryby i nowe lodowe wyspy,czary (gdzie tu sprawiedliwosc?)

-oslabili magow i druidow (nie mogli wzmocnic rycerzy i palków ,a reszte zostawić ?)

-nie zrobiono niczego z thiefami i noobami

-oslabili bronie np ice rapier

-nowe itemy są w wiekszości na sterfach PACC i dlatego ci zawyzaja ich ceny a FACC nie moze z tym nic zrobic

Podsumowujac letni update 2007 to wielka klapa przez duze K! Dlatego zamiast wyzywac sie krzeslem na rodzinie idzcie sie nim wyzyc na Cipsoft!
Zgadzam sie w 100 procentach z toba w pierwszej czesci,z ta klapa troche przesadzilesCipsoft jak zwykle mydli oczy zamieniajac tibie w badziewie.Laski nie robia,ze ulepszaja gre bo ludzie ktorzy placa sa wybredni,Balans postaci to zwykla sciema i bzdura albo kierownictwo cipsoftu juz zapomnialo o co chodzi w tej grze albo zasliepilo ich euro.Tibia.pl tez coraz bardziej przypomina mi taniego pochlebce co mnie denerwuje od update nie gram chociaz mam 127 MS,142RP -ta informacja to dla tych klakierow co beda chcieli zagluszac przeinaczeniami moje skromne zdanie na temat tego newsa Jak MDW zdobywal 300-level ,to kazdy uuuu brawo brawo ,jak teraz wiekszosc wysokolewelowych graczy z profesjami MS i ED olala tibie,Tibia.pl nie komentuje,skupiajac sie na zachecaniu nowych graczy do gry aby tylko nie okazalo sie kiedys,ze przez takie bzdety ta gra przestanie istniecPozdrawiam wolnosc dla slowa Cya
abis nemo jest offline