Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2007, 16:08   #72
thoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Domyślny

Teoria dobra jak każde inne, szczególnie podoba mi sie interpretacja
" "Kiedy mali przemaszerują salami wielkich" - Tu wydaje mi się, że zostało to spełnione. Chodzi mi o Quest Pits of Inferno."
Żeczywiście też bym na to postawił, z resztą jestem przekonany że właśnie o to chodzi.

"Kiedy władca morderców straci swą godność" - ferumbras? Stracił tiarę, można to tak interpretować? Teraz pytanie czy ferumbras zaatakowal ponownie (czyli jak juz powrocil jako potwór) juz po wykonaniu POI?

"Kiedy lód pocałuje ogień" - z ogniem kojaży mi się morgaroth, a lód? Ghazbaran? Miały by zaatakować na raz w jedym miejscu? Obydwa potwory naleza do triangle of terror.

"Kiedy strzała nie pofrunie dwa razy" - każda strzała łamie się po strzale i tak jakby znika, ale być może tu chodzi o coś w rodzaju latającego Ice rapiera? Coś wyjątkowego, co spadnie z ?ghazbarana ?

"Kiedy piorun uciszy ciszę" - tutaj może chodzić o śpiew, hałas, być może chodzi o Banshee, której lament według wielu legend prorokuje śmierć? Ale piorun?

Ciezko to zinterpretować, może jeszcze troche za wcześnie aby wyciągać wnioski? Jeżeli "Kiedy mali przemaszerują salami wielkich" to POI to znaczy że droga do excalibuga jeszcze długa, przynajmniej teoretycznie.

Ostatnio edytowany przez thoro - 31-08-2007 o 16:19.
thoro jest offline